Moneyou sparen: 2 jaar Vast (0,05%*)

Waardering 3.9/ 5 (5285 reviews)

Je wilt sparen en de zekerheid hebben van een vaste rente. Dat kan. Met de Moneyou Sparen 2 jaar Vast zet je je spaargeld 2 jaar vast en heb je de zekerheid van een vaste rente.

 • De zekerheid van een vaste rente
 • Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,-
 • Stortingen meteen rentegevend
 • Een vaste looptijd van twee jaar
 • Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
 • Eenvoudig aanvraagproces

Zo weet je van tevoren precies wat je rendement is over twee jaar. Je kunt al inleggen vanaf €500,-. Zo simpel kan sparen zijn.

* Vaste rente, 0,10% op basis van twee jaar

Kun je je geld de komende jaren missen en verkies je de zekerheid van een vaste, aantrekkelijke rente? Dan is het lange termijn deposito van Moneyou, Sparen 2 jaar Vast, het juiste spaardeposito. Voor het openen van een deposito van twee jaar heb je eerst een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig je geld geheel of gedeeltelijk voor twee jaar vastzetten in een spaardeposito. Als je tussentijds geen geld opneemt, ontvang je over die twee jaar een vaste rente.

Vandaag op je deposito, vandaag rente
Je ontvangt rente op je spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn van twee jaar op je Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening bijgeschreven.

Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
Mocht je tussentijds je geld nodig hebben, dan kan dat. Je kunt je geld altijd kosteloos opnemen. Je ontvangt over de periode dat het geld vast heeft gestaan de deposito basisrente in plaats van de deposito toprente. Dit betekent dat je rente lager is, namelijk 0,05%.

Al mogelijk vanaf een laag bedrag
Heb je al een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening? Dan kun je met een inleg vanaf €500,- meteen gebruik maken van het lange termijn deposito van Moneyou.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij Moneyou, dan ontvang je direct een login voor je persoonlijke pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot vijf spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

Veilig sparen
Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Depositogarantiestelsel
Het depositogarantiestelsel houdt in dat als een financiële onderneming niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen, (rechts)personen hun vorderingen op deze financiële onderneming vergoed kunnen krijgen tot een bepaald maximum. Bij het depositogarantiestelsel geldt dat per persoon vorderingen tot en met € 100.000,- voor 100% worden vergoed. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat u heeft bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij Moneyou opgeteld.

Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open je spaarrekening

Als je je geld twee jaar vast laat staan, is je rente 0,05% nominaal op jaarbasis. Mocht je onverwachts toch je geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen boete of opnamekosten als je tussentijds geld opneemt van de lange termijn deposito. Je ontvangt een vaste rente van 0,10% op basis van twee jaar. 

Open je spaarrekening

We zijn open en eerlijk over onze voorwaarden. Daarom zetten we een aantal belangrijke voorwaarden voor je op een rij:

 • Om een spaardeposito te openen, heb je een Moneyou (Kwartaal) Spaarrekening nodig
 • De minimum inleg is €500,-
 • Stortingen zijn meteen rentedragend. Na twee jaar krijg je de rente uitgekeerd.
 • Er is geen minimum inleg, wel een maximum van €1.000.000,- totaal op je Moneyou spaarrekeningen. Boven dit bedrag vergoeden wij geen rente.

Alle details weten?
Download dan de voorwaarden.

Open je spaarrekening

Waarvoor spaar jij? Een wereldreis? Of de studie van je kind? Sparen doe je bewust. Je spaardoel is makkelijker te onthouden dan het rekeningnummer van een spaarrekening. Daarom kun je na het openen van je Moneyou Spaarrekening voor elk spaardoel een rekening openen. En iedere doelspaarrekening een eigen naam geven. Zo eenvoudig kan sparen zijn.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van Moneyou. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend. Geef elke doelspaarrekening een naam. Vanaf je betaalrekening kun je rechtstreeks geld storten op je doelspaarrekening. Je kunt kosteloos tot wel vijf doelspaarrekeningen openen.

De voordelen op een rij

 • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
 • Kosteloos
 • Tot vijf doelspaarrekeningen openen
 • 100% online
Alles over sparen voor een doel
Sluiten

Inloggen