Doelsparen bij MoneYou

Je bent bijna toe aan een nieuwe keuken, of je wilt bijvoorbeeld graag een verre reis maken. Vaak spaar je voor een bepaald doel en weet je precies welk bedrag je nodig hebt. Om dat gemakkelijker en leuker te maken, kun je bij Moneyou Doelsparen: 

  • Voor elk doel een aparte rekening
  • Inzicht in wanneer je je doel bereikt en de voortgang
  • Geen geld op je rekening gestort? Ontvang een e-mail alert 

 

Open je spaarrekening

Aan de slag met Doelsparen

Heb je al een spaarrekening bij Moneyou? Dan kun je direct aan de slag met Doelsparen. Je kunt voor wel 5 verschillende doelen een rekening openen.

 

Op je Persoonlijke Pagina kun je je rekeningen helemaal instellen zoals jij dat wilt. Geef ze een eigen naam, voeg een leuke foto toe en stel een eindbedrag in. Ook kun je er de voortgang van je spaardoel makkelijk volgen. Ben je bang dat je een maandelijkse storting vergeet? Maak dan een e-mailalert aan. Sparen? Geen gedoe bij Moneyou. 

 

    

Open je Spaarrekening
De Moneyou Doelsparen top 5

Onze klanten sparen voor de meest uiteenlopende doelen. Hieronder vind je de top 5. Staat jouw spaardoel er ook bij?
 

    

1.   

Onverwachte kosten
  2.  Spaarpotje voor kind of kleinkind  
  3.  Vakantie
  4.  Woning
  5.  Auto of motor
Wat vinden onze klanten van Doelsparen

Ad van Caulil Moneyou 5 juli 2016

Ik heb het gebruik van de spaarrekeningen van Moneyou altijd als prettig ervaren. We gebruikten meerdere rekeningen als ouderwetse spaarpotjes.

Robert Moneyou 17 december 2015

Handig is het om meerdere spaarrekeningen te hebben. Ik gebruik deze voor diverse spaardoelen, zoals zorgverzekering (ik betaal per jaar, krijg je korting op je zorgverzekering) lijfrente, vakantiegeld etc. De app werkt ook prima. Alleen jammer dat de rente zo laag is, maar dat is overal. Toch heeft Moneyou een van de hoogste rentes, zonder restricties

 

Sluiten

Inloggen