Belangrijk bericht

Moneyou stopt al haar activiteiten met uitzondering van hypotheken. Het is niet meer mogelijk om een spaarrekening te openen.

Klik hier voor meer informatie

Vrij opneembaar sparen bij Moneyou

Of je spaart voor een vakantie, een nieuwe auto of gewoon geld opzij zet voor onverwachte uitgaven: sparen is altijd een goed idee! Wil je een gratis spaarrekening en de vrijheid om op ieder moment kosteloos geld op te nemen? Kies voor de Moneyou spaarrekening Vrij opneembaar!

Waarom sparen bij Moneyou?

Gratis

Gratis spaarrekening

Geen maandelijkse kosten
Beheer je spaargeld op je computer of smartphone

100% online

Beheer altijd en overal je spaargeld
Depositogarantiestelsel

Depositogarantiestelsel

100% vergoeding tot € 100.000

Voordelen & voorwaarden sparen bij Moneyou

Bij Moneyou houden we het graag simpel. Daarom zetten we alle voordelen en voorwaarden voor je op een rij.
100% online

Bij Moneyou regel je al je financiële zaken 100% online. Dat betekent een eenvoudige aanvraagprocedure, heldere voorwaarden en altijd je spaargeld bij de hand via de handige app. Geen gedoe!

Altijd beschikken over spaargeld

Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch je spaargeld nodig hebt. Dat begrijpen we. Daarom kun je altijd kosteloos je spaargeld opnemen.

Geen minimum inleg

Voor het openen van een spaarrekening bij Moneyou geldt geen minimum inleg. Er is wel een maximum: je kunt tot maximaal € 500.000 sparen.

Altijd je spaargeld op zak

Met de Moneyou Sparen App heb je altijd je spaargeld op zak. Voeg foto's toe die passen bij de rekening of bij het doel waarvoor je spaart, boek eenvoudig geld over en bekijk de actuele rentes.

  • Eenvoudig inloggen met pincode of vingerafdruk    
  • Snel overboeken via vingerafdruk of pincode
Download de Moneyou Sparen app Iphone

Meer over sparen bij Moneyou

Zekerheid van een vaste rente?

Kun je zonder problemen je geld voor een bepaalde tijd missen? Kies voor een Moneyou spaardeposito met een vaste rente. Bij Moneyou laat je heel eenvoudig je geld voor 3, 6, 12 of 24 maanden staan. Gedurende deze periode heb je geen last van rentedalingen.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.