Zakelijk sparen tegen een rente van 0,05%*

Spaarrekening openen


Rente over je saldo

De scherpste rente

Eenvoudig online je lening aanvragen

100% online

Gratis

Geen minimum inleg

Veilig en betrouwbaar als onderdeel van ABN AMRO

Veilig en vertrouwd als onderdeel van ABN AMRO


Zakelijk sparen - Vrij opneembaar
0,05%
effectief op jaarbasis
Vrij opneembaar
Variabele looptijd
Geen minimum inleg, wel een maximum van €1.000.000,-
Geen verplichte stortingen
Rente-uitkering per kwartaal
Open je spaarrekening

Meer informatie
Zakelijk sparen - 2 jaar vast 
0,05%
Vaste rente, 0,10% op basis van 2 jaar
Tussentijds opneembaar tegen basisrente
Een vaste looptijd van 2 jaar
Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,- 
Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen 
Basis- en bonusrente
Open je spaarrekening

Meer informatie


Voordelen & voorwaarden Moneyou zakelijk sparen

 • Zekerheid van een aantrekkelijke rente
  Je opent een zakelijke spaarrekening om rendement te behalen. Daarom bieden we altijd een aantrekkelijke variabele rente in plaats van tijdelijk de hoogste. Dat is wel zo eerlijk.
 • Stortingen direct rentedragend
  Bedragen die je op je zakelijke spaarrekening stort zijn direct rentedragend. De rente wordt ieder kwartaal op je rekening bijgeschreven.
 • Altijd beschikken over spaargeld
  Als ondernemer ben je constant in beweging en wil je natuurlijk op ieder moment over je spaargeld kunnen beschikken voor een onverwachte uitgave of een nieuwe investering. Dat begrijpen we. Daarom kun je altijd kosteloos je spaargeld opnemen.
 • Geen minimum inleg
  Voor het openen van een zakelijke spaarrekening bij Moneyou geldt geen minimum inleg. Er is wel een maximum: je kunt tot maximaal € 1.000.000,- sparen.
 • 100% online
  Bij Moneyou regel je al je financiële zaken 100% online. Dat betekent een eenvoudige aanvraagprocedure, heldere voorwaarden en altijd je spaargeld bij de hand. Geen gedoe!


Sparen als ondernemer

Als ondernemer ben je altijd goed voorbereid. Een spaarrekening helpt je daarbij. Of je nu als ZZP’er spaart voor je pensioen of als DGA voor het onderhoud aan je bedrijfspanden: Moneyou maakt het je makkelijk!

Je krijgt altijd een aantrekkelijke rente en op dit moment zelfs de hoogste rente in de markt volgens spaarrente.nl. Bovendien open je kosteloos aparte rekeningen voor de verschillende spaarpotjes. Daar wordt je boekhouder blij van en jij ziet in één oogopslag hoeveel je hebt gespaard!Spaarrekening openen
Download de Moneyou Sparen app Iphone


Je spaargeld tot € 100.000 veilig

Je spaartegoeden bij Moneyou vallen onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000,- voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden, die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan, bij elkaar worden opgeteld.

Extra sparen? Nu is hét moment

Bij Moneyou profiteer je op dit moment van de hoogste rente in de markt. Heb je al een zakelijke spaarrekening bij Moneyou? Dan is nu een goed moment om extra te sparen. Stortingen zijn direct rentedragend. Boek vandaag nog over en profiteer meteen van deze scherpe rente.

* effectief op jaarbasis
** vaste rente, 0,10% op basis van twee jaar

Sluiten

Inloggen