✔ Geen beperkende voorwaarden ✔ Aantrekkelijke rente ✔ 100% online

Open een Moneyou Zakelijke Spaarrekening

Zakelijk sparen bij Moneyou is helder en eenvoudig: je regelt je geldzaken direct online, zonder gedoe en zonder papierwinkel.

 

 • Aantrekkelijke spaarrente
 • Geen beperkende voorwaarden

 • 100% online  

Open een Moneyou Zakelijke Spaarrekening

Aris Gaaff Moneyou 6 oktober

De wijziging van vertegenwoordiger (penningmeester) van onze vereniging voor de zakelijke spaarrekening bij MoneYou ging vlot, via email en met uitstekende telefonische ondersteuning van de helpdesk.

Lees meer reviews


  

Welke rekening past bij je organisatie?

Zakelijk Sparen - Vrij opneembaar

Moneyou Zakelijk Sparen - Vrij opneembaar is een goede optie voor organisaties die op zoek zijn naar flexibiliteit en altijd toegang willen hebben tot hun geld.

 

Meer informatie over Zakelijk Sparen - Vrij opneembaar

  

      

Moneyou Zakelijk Sparen - 2 jaar vast
Moneyou Zakelijk Sparen- 2 jaar vast past bij organisaties die hun geld de komende jaren vast willen zetten met de zekerheid van een vaste rente. 

Meer informatie over Zakelijk Sparen - 2 jaar vast


Moneyou Sparen - Veilig zakelijk sparen zonder zorgen

Zakelijk sparen is er voor de eenmanszaak, B.V., N.V., vereniging, stichting en onderlinge waarborgmaatschappij. Als je een zakelijke spaarrekening wilt openen, heb je een Kamer van Koophandel-nummer nodig. Moneyou is 100% dochter van ABN AMRO Bank. Je gespaarde geld (tot €100.000,-) valt dus onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat je hebt staan bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij Moneyou opgeteld. Meer informatie daarover kun je vinden op de website van De Nederlandsche Bank of opvragen via de klantenservice van Moneyou.

Aantrekkelijke spaarrente
Wij bieden je organisatie liever altijd een goede variabele rente, dan slechts tijdelijk de hoogste. Dat is wel zo eerlijk. Als organisatie zet je geld op een spaarrekening om rendement te behalen. Daarom vergoeden we direct rente, zodra het gestorte bedrag op de spaarrekening staat. De rente wordt elk kwartaal op de spaarrekening bijgeschreven.

Sparen bij Moneyou is veilig
Bij Moneyou doen we er alles aan om je gegevens te beschermen en internetbankieren zo veilig mogelijk te maken. Daarom gebruiken we geavanceerde beveiligingstechnologieën. Ook zijn we gecertificeerd met twee keurmerken. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan hoge beveiligingseisen. Je spaargeld (tot €100.000,-) valt onder het Nederlands depositogarantiestelsel.

Depositogarantiestelsel
Het depositogarantiestelsel houdt in dat als een financiële onderneming niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen, (rechts)personen hun vorderingen op deze financiële onderneming vergoed kunnen krijgen tot een bepaald maximum. Bij het depositogarantiestelsel geldt dat per persoon vorderingen tot en met €100.000,- voor 100% worden vergoed. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat je hebt bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij Moneyou opgeteld.

Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Geen beperkende voorwaarden
Er zijn geen beperkende voorwaarden om te profiteren van de aantrekkelijke rente. Zo is er geen minimum inleg (wel een maximum van €1.000.000,-). Ook hoef je geen verplichte vervolgstortingen te doen.

Spaartegoed vrij opneembaar
Het spaargeld is vrij opneembaar. Zo heeft je organisatie altijd direct de beschikking over het spaartegoed.

100% online
Bij Moneyou regel je je geldzaken direct online, zonder gedoe en zonder papierwinkel. Je hoeft geen aanvraagformulieren terug te sturen. En het is ook niet nodig om een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen. Moneyou controleert automatisch en zorgvuldig je identiteit op basis van de door jou verstrekte gegevens tijdens het aanvraagproces. Hierbij wordt een tegenrekening gekoppeld aan de Moneyou Spaarrekening. Zo kun je gemakkelijk geld overmaken van en naar de Moneyou Spaarrekening en de bijbehorende tegenrekening.

Open een Zakelijke Spaarrekening


Sparen voor een doel en je persoonlijke pagina

Sparen voor een doel
'Onderhoud pand' is makkelijker te onthouden dan een moeilijk en lang rekeningnummer. Daarom kun je na het openen van een Moneyou Zakelijke Spaarrekening voor elke spaarbestemming een apart rekeningnummer toevoegen en deze een eigen naam geven. Lees meer over sparen voor een doel.

Persoonlijke pagina
Als je een Moneyou Zakelijke Spaarrekening opent, ontvang je direct een e-mail met je login voor de persoonlijke pagina. In deze omgeving kun je eenvoudig de spaarrekening(en) inzien, beheren, wijzigen en opzeggen.

 

 • 24/7 de spaarrekening en de opgebouwde rente inzien
 • Overal eenvoudig inloggen met je zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord

 • Kosteloos tot 5 spaaarrekeningen openen (zie 'doelsparen' hierboven)

 • Eenvoudig alle bij- en afschrijvingen als pdf downloaden en/ of afdrukken

 • Zelf eenvoudig online je spaarrekening opheffen

Contact

 • Mail ons

  Onze klantenservice helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen.
  Stuur je vraag of bericht via onze
  contactpagina.

    

Sluiten

Inloggen