Zakelijk sparen

 • Aantrekkelijke spaarrente
  Niet slechts tijdelijk de hoogste variabele rente
 • Sparen bij MoneYou is veilig
  Je spaargeld valt onder het depositogarantiestelsel
 • Geen beperkende voorwaarden
  Geen minimum inleg, verplichtingen of kosten
 • Spaartegoed vrij opneembaar
  Altijd toegang tot het spaargeld van je organisatie
 • 100% online
  Direct openen, inzien en beheren

Bekijk onze zakelijke spaarrekeningen:

Ben je als organisatie op zoek naar flexibilteit? Dan is de MoneYou Zakelijke Spaarrekening een goede optie. Kun je als organisatie je geld de komende jaren vastzetten en wil je de zekerheid van een vaste rente? Dan kun je ook kiezen voor MoneYou Zakelijk Sparen 2 jaar Vast.

MoneYou Zakelijk Sparen Waardering 2.7 /5 (108 reviews)

VVE aan de Amstel 12 mei 2014

Een van de weinige zakelijke aanbieders welke ook voor de reservefondsen van de VVE een gezien de markt redelijke rente geeft. Ook een veilige haven vanwege onderdeel staatsbank ABNAMRO. Dat is voor VVE's een belangrijke prĂ©. Wel blijft het belangrijk dat Moneyou de marktrente blijft volgen, en bij de beste aanbieders blijft behoren, voor een VVE is rendement op reservefonds wel erg belangrijk. …

MoneYou Zakelijk Sparen

MoneYou Sparen - Veilig zakelijk sparen zonder zorgen

Zakelijk sparen is er voor de eenmanszaak, B.V., N.V., vereniging, stichting en onderlinge waarborgmaatschappij. Als je een zakelijke spaarrekening wilt openen, heb je een Kamer van Koophandel-nummer nodig. MoneYou is 100% dochter van ABN AMRO Bank. Je gespaarde geld (tot EUR 100.000) valt dus onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Bij uitvoering van het depositogarantiestelsel wordt het geld dat je hebt staan bij ABN AMRO Bank, bij ABN AMRO MeesPierson en bij MoneYou opgeteld. Meer informatie daarover kun je vinden op de website van De Nederlandsche Bank of opvragen via klantenservice MoneYou.

Aantrekkelijke spaarrente
Wij bieden je organisatie liever altijd een goede variabele rente, dan slechts tijdelijk de hoogste. Dat is wel zo eerlijk. Als organisatie zet je geld op een spaarrekening om rendement te behalen. Daarom vergoeden we direct rente, zodra het gestorte bedrag op de spaarrekening staat. De rente wordt elk kwartaal op de spaarrekening bijgeschreven.

Sparen bij MoneYou is veilig
Bij MoneYou doen we er alles aan om je gegevens te beschermen en internetbankieren zo veilig mogelijk te maken. Daarom gebruiken we geavanceerde beveiligingstechnologieën. Ook zijn we gecertificeerd met twee keurmerken. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan hoge beveiligingseisen. Je spaargeld (tot €100.000) valt onder het Nederlands depositogarantiestelsel.

Geen beperkende voorwaarden
Er zijn geen beperkende voorwaarden om te profiteren van de aantrekkelijke rente. Zo is er geen minimum inleg (wel een maximum van €1 miljoen). Ook hoef je geen verplichte vervolgstortingen te doen.

Spaartegoed vrij opneembaar
Het spaargeld is vrij opneembaar. Zo heeft je organisatie altijd direct de beschikking over het spaartegoed.

100% online
Bij MoneYou regel je je geldzaken direct online, zonder gedoe en zonder papierwinkel. Je hoeft geen aanvraagformulieren terug te sturen. En het is ook niet nodig om een kopie van je legitimatiebewijs op te sturen. MoneYou controleert automatisch en zorgvuldig je identiteit op basis van de door jou verstrekte gegevens tijdens het aanvraagproces. Hierbij wordt een tegenrekening gekoppeld aan de MoneYou Spaarrekening. Zo kun je gemakkelijk geld overmaken van en naar de MoneYou Spaarrekening en de bijbehorende tegenrekening.

Sparen voor een doel en je persoonlijke pagina

Sparen voor een doel
'Onderhoud pand' is makkelijker te onthouden dan een rekeningnummer 75.87.44.846. Daarom kun je na het openen van een MoneYou Zakelijke Spaarrekening voor elke spaarbestemming een apart rekeningnummer toevoegen. Lees meer over sparen voor een doel.

Persoonlijke pagina
Als je een MoneYou Zakelijke Spaarrekening opent, ontvang je direct een e-mail met je login voor de persoonlijke pagina. In deze omgeving kun je eenvoudig de spaarrekening(en) inzien, beheren, wijzigen en opzeggen.

 • 24/7 de spaarrekening en de opgebouwde rente inzien
 • Overal eenvoudig inloggen met je eigen gekozen gebruikersnaam en eigen gekozen wachtwoord
 • Kosteloos tot vijf spaarrekeningen openen (zie doelsparen hieronder)
 • Eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten als pdf downloaden en/of afdrukken
 • Zelfs eenvoudig online je spaarrekening opheffen

mijn MoneYou

Sluiten

Inloggen