134 reviews

Zakelijke spaarrekening 2 jaar Vast 0,00%

Zakelijk sparen tegen een vaste rente (0,00% op basis van 2 jaar) met de mogelijkheid tot tussentijds opnemen

  • Variabele looptijd
  • Geen verplichte stortingen
  • Geen minimum inleg (wel een maximum van € 1.000.000)
  • Rente-uitkering per kwartaal

Zakelijk sparen bij Moneyou

Als ondernemer ben je graag overal op voorbereid. Daarom is het verstandig om geld te reserveren bijvoorbeeld voor je pensioen, onverwachte uitgaven of onderhoud aan je bedrijfspand. Bij Moneyou kun je altijd rekenen op een aantrekkelijke rente.

Gratis

Gratis spaarrekening

Geen maandelijkse kosten
Rente over je saldo

Direct rentedragend

Ontvang dezelfde dag nog rente over je inleg
Depositogarantiestelsel

Depositogarantiestelsel

100% vergoeding tot € 100.000

Snel een zakelijke spaarrekening openen

Checklist

  • Klik op ‘Open je zakelijke spaarrekening’
  • Kies de juiste rechtsvorm (bijv. eenmanszaak of BV)
  • Vul je zakelijke en persoonlijke gegevens in
  • Je ontvangt een e-mail met een tijdelijk wachtwoord
  • Log in op je Persoonlijke pagina
Open een zakelijke spaarrekening

Sparen als ondernemer

Als ondernemer ben je altijd goed voorbereid. Een spaarrekening helpt je daarbij. Of je nu als ZZP’er spaart voor je pensioen of als DGA voor het onderhoud aan je bedrijfspand: Moneyou maakt het je makkelijk!

Bij Moneyou kun je altijd rekenen op een aantrekkelijke rente en heldere voorwaarden. Bovendien open je kosteloos aparte rekeningen voor de verschillende spaarpotjes. Daar wordt je boekhouder blij van en jij ziet in 1 oogopslag hoeveel je hebt gespaard!

Download de Moneyou Sparen app Iphone

Voordelen & voorwaarden Moneyou zakelijk sparen

Bij Moneyou houden we het graag simpel en duidelijk. Hieronder zetten we alle voordelen en voorwaarden op een rij.

100% online

Bij Moneyou regel je al je financiële zaken 100% online. Dat betekent een eenvoudige aanvraagprocedure, heldere voorwaarden en altijd je spaargeld bij de hand. Geen gedoe!

Altijd beschikken over spaargeld

Als ondernemer ben je constant in beweging en wil je natuurlijk op ieder moment over je spaargeld kunnen beschikken voor een onverwachte uitgave of een nieuwe investering. Dat begrijpen we. Daarom kun je altijd kosteloos je spaargeld opnemen.

Geen minimum inleg

Voor het openen van een zakelijke spaarrekening bij Moneyou geldt geen minimum inleg. Er is wel een maximum: je kunt tot maximaal € 1.000.000 sparen.

Stortingen direct rentedragend

Bedragen die je in op je zakelijke spaarrekening stort zijn direct rentedragend. De rente wordt ieder kwartaal op je rekening bijgeschreven.

Zekerheid van een aantrekkelijke rente

Je opent een zakelijke spaarrekening om rendement te behalen. Daarom bieden we altijd een aantrekkelijke variabele rente in plaats van tijdelijk de hoogste. Dat is wel zo fijn.

Meer over sparen bij Moneyou

Kosteloos tussentijds opnemen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussentijds het bedrag nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd en overal beschikken over je spaargeld en ook kosteloos tussentijds bedragen opnemen. In dat geval ontvang je alleen de basisrente over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan.

Sparen met een doel

Als ondernemer spaar je niet zomaar. Je wilt geld achter de hand houden voor onverwachte uitgaven, je reserveert geld voor je pensioen of om bedrijfsmiddelen aan te schaffen. Moneyou maakt het jou en je boekhouder extra makkelijk. Open kosteloos voor ieder doel een aparte rekening (max. 5). Zo zie je meteen hoeveel je hebt gespaard.

Depositogarantiestelsel

Bij Moneyou valt je spaargeld onder het depositogarantiestelsel. Op deze manier is je geld beschermd tot een bedrag van € 100.000 voor het geval dat Moneyou niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Moneyou is een dochteronderneming van ABN AMRO. Houd er dus rekening mee dat tegoeden die je bij Moneyou, ABN AMRO en ABN AMRO Mees Pierson hebt staan bij elkaar worden opgeteld.