Moneyou Zakelijk Sparen 2 jaar Vast 0,05%*

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Je wilt geld van je organisatie voor lange tijd vastzetten en profiteren van een vaste rente. Dat kan. Met Moneyou Zakelijk Sparen 2 jaar vast weet je van tevoren precies wat je rendement over 2 jaar is en je kunt al inleggen vanaf €500,-. Zo simpel kan zakelijk sparen zijn!

 

  • Stortingen zijn meteen rentegevend
  • Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,- 

  • Een vaste looptijd van 2 jaar

  • Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

  • Eenvoudig aanvraagproces 

* Vaste rente, 0,10% op basis van twee jaar

Wil je het spaargeld van je organisatie de komende jaren vastzetten en verkies je de zekerheid van een vaste rente? Dan is het lange termijn deposito van Moneyou, Zakelijk Sparen 2 jaar Vast, het juiste spaardeposito. Voor het openen van een deposito heb je eerst een Moneyou Zakelijke Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig geld geheel of gedeeltelijk voor 2 jaar vastzetten. Als je tussentijds geen geld opneemt, ontvang je over die 2 jaar een vaste rente.

Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen
Mocht de organisatie onverwachts toch geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen opnamekosten bij tussentijds opnemen op de lange termijn deposito. Je ontvangt wel een lagere rente. Je ontvangt de toprente van 0,05% na afloop van de 2 jaar. Als je tussentijds (deels) wilt opnemen, dan ontvang je over de inleg de basisrente van 0,05% (effectief op jaarbasis) over het gespaarde bedrag.

Vandaag op je deposito, vandaag rente
Je ontvangt rente op je zakelijke spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn van 2 jaar bijgeschreven op je Moneyou Zakelijke Spaarrekening.

Al vanaf een inleg van €500,-
Heeft je organisatie al een Moneyou Zakelijke Spaarrekening? Dan kun je met een inleg vanaf €500,- gebruik maken van een lange termijn deposito van Moneyou.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij Moneyou, dan ontvang je direct een login voor je Persoonlijke Pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot 5 spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Als je het geld van je organisatie 2 jaar vast laat staan, is je rente 0,05% nominaal op jaarbasis. Mocht de organisatie onverwachts toch geld nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt geen boete of opnamekosten als je tussentijds geld opneemt van de lange termijn deposito. Je ontvangt een vaste rente van 0,10% op basis van twee jaar.


Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Sparen doe je bewust. Zo zet je als organisatie doelgericht geld opzij voor bijvoorbeeld BTW-afdracht, pensioenopbouw of een bedrijfsfeest. Heb je een Moneyou Zakelijke Spaarrekening, dan kun je voor verschillende spaardoelen een eigen rekeningnummer aanmaken. Die rekeningnummers geef je vervolgens een duidelijke naam. Zo zie je waar je voor spaart en of je al voldoende saldo hebt.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van Moneyou. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend. Geef elke doelspaarrekening een naam. Je kunt kosteloos tot wel vijf doelspaarrekeningen openen.

 

De voordelen op een rij
  • Tot vijf doelspaarrekeningen openen
  • Kosteloos
  • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
  • Sparen met een vaste rente
Alles over sparen voor een doel

Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Depositogarantiestelsel
Moneyou spaarrekeningen vallen onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dit stelsel beschermt je (tot een maximum bedrag van €100.000,- als ABN AMRO Bank (de aanbieder van deze rekeningen) niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Informatie over het depositogarantiestelsel en eventuele uitzonderingen met betrekking tot de dekking die voor u van belang kunnen zijn, vindt je op het Informatieblad depositogarantiestelsel

Heb je ook tegoeden bij ABN AMRO of ABN AMRO Mees Pierson? Dan worden deze tegoeden voor de berekening van de vergoeding via het depositogarantiestelsel bij elkaar opgeteld. Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening
Sluiten

Inloggen