Moneyou Zakelijk Sparen 2 jaar Vast 0,05%*

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Je wilt geld van je organisatie voor lange tijd vastzetten en profiteren van een vaste rente. Dat kan. Met Moneyou Zakelijk Sparen 2 jaar vast weet je van tevoren precies wat je rendement over 2 jaar is en je kunt al inleggen vanaf €500,-. Zo simpel kan zakelijk sparen zijn!

 

  • Stortingen zijn meteen rentegevend
  • Je minimum inleg is €500,-, met een maximum van €1.000.000,- 

  • Een vaste looptijd van 2 jaar

  • Geen opnamekosten bij tussentijds opnemen

  • Eenvoudig aanvraagproces 

* Vaste rente, 0,10% op basis van twee jaar

Wil je het spaargeld van je organisatie de komende jaren vastzetten en verkies je de zekerheid van een vaste rente? Dan is het lange termijn deposito van Moneyou, Zakelijk Sparen 2 jaar Vast, het juiste spaardeposito. Voor het openen van een deposito heb je eerst een Moneyou Zakelijke Spaarrekening nodig. Vanaf deze spaarrekening kun je eenvoudig geld geheel of gedeeltelijk voor 2 jaar vastzetten. Als je tussentijds geen geld opneemt, ontvang je over die 2 jaar een vaste rente.

Basisrente + bonusrente
Wanneer je ervoor kiest je spaargeld voor twee maanden te laten staan ontvang je 0,03% bonusrente bovenop de basisrente van 0,02%. Laat je het geld twee jaar staan dan ontvang je in totaal 0,10% rente. Neem je tussentijds het bedrag op dan ontvang je alleen de basisrente.
 
Kosteloos tussentijds opnemen
Twee jaar is best lang en je weet natuurlijk nooit wat er allemaal gaat gebeuren. Het kan dan ook voorkomen dat je in die twee jaar het bedrag toch nodig hebt. Bij Moneyou kun je altijd over je geld beschikken en het kosteloos opnemen.  In dat geval ontvang je alleen de basisrente van 0,02% over de periode dat het geld op het deposito heeft gestaan. De bonusrente van 0,03% komt dan te vervallen.

Vandaag op je deposito, vandaag rente
Je ontvangt rente op je zakelijke spaardeposito vanaf het moment dat het geld op je deposito staat. De rente wordt na afloop van de depositotermijn van 2 jaar bijgeschreven op je Moneyou Zakelijke Spaarrekening.

Al vanaf een inleg van €500,-
Heeft je organisatie al een Moneyou Zakelijke Spaarrekening? Dan kun je met een inleg vanaf €500,- gebruik maken van een lange termijn deposito van Moneyou.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij Moneyou, dan ontvang je direct een login voor je Persoonlijke Pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot 5 spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Je ontvang een vaste rente van 0,05% per jaar. Over een periode van twee jaar ontvang je in totaal 0,10% rente. Deze rente bestaat uit een basisrente van 0,02% en een bonusrente van 0,03%. Neem je tussentijds het geld op dan ontvang je alleen de basisrente van 0,02% over de periode dat het geld in de deposito heeft gestaan. De bonusrente van 0,03% komt dan te vervallen.


Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Sparen doe je bewust. Zo zet je als organisatie doelgericht geld opzij voor bijvoorbeeld BTW-afdracht, pensioenopbouw of een bedrijfsfeest. Heb je een Moneyou Zakelijke Spaarrekening, dan kun je voor verschillende spaardoelen een eigen rekeningnummer aanmaken. Die rekeningnummers geef je vervolgens een duidelijke naam. Zo zie je waar je voor spaart en of je al voldoende saldo hebt.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van Moneyou. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend. Geef elke doelspaarrekening een naam. Je kunt kosteloos tot wel vijf doelspaarrekeningen openen.

 

De voordelen op een rij
  • Tot vijf doelspaarrekeningen openen
  • Kosteloos
  • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
  • Sparen met een vaste rente
Alles over sparen voor een doel

Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Depositogarantiestelsel
Moneyou spaarrekeningen vallen onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dit stelsel beschermt je (tot een maximum bedrag van €100.000,- als ABN AMRO Bank (de aanbieder van deze rekeningen) niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Informatie over het depositogarantiestelsel en eventuele uitzonderingen met betrekking tot de dekking die voor u van belang kunnen zijn, vindt je op het Informatieblad depositogarantiestelsel

Heb je ook tegoeden bij ABN AMRO of ABN AMRO Mees Pierson? Dan worden deze tegoeden voor de berekening van de vergoeding via het depositogarantiestelsel bij elkaar opgeteld. Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening
Sluiten

Inloggen