Moneyou Zakelijk Sparen Vrij Opneembaar 0,05 %*

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Je gaat sparen voor je organisatie. Je wilt een aantrekkelijke rente, én altijd toegang hebben tot je spaargeld. Dat kan bij Moneyou. 

 • Direct opneembaar
 • 100% online
 • Geen minimum inleg, wel een maximum van €1.000.000,-
 • Geen verplichte stortingen
 • Eenvoudig aanvraagproces

Je kunt je spaarrekening direct online openen, inzien, beheren en opzeggen. Je hebt dus 24/7 toegang tot je spaargeld. Zo simpel kan zakelijk sparen zijn.

* variabele rente, effectief op jaarbasis

Je gaat sparen voor je eenmanszaak, B.V., N.V., vereniging, stichting of onderlinge waarborgmaatschappij. Of je nu geld opzij zet voor dat bedrijfsuitje of voor een investering in je onderneming, met de spaarrekening van Moneyou kun je altijd bij je spaargeld. En dat tegen een variabele rente van 0,05% (effectief op jaarbasis).

100% online
Bij Moneyou regel je je geldzaken snel en eenvoudig, zonder papierwinkel. Je hoeft geen aanvraagformulieren en geen kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. Moneyou controleert automatisch en zorgvuldig de identiteit van de vertegenwoordiger op basis van de verstrekte gegevens tijdens het aanvraagproces.

Je kunt online de spaarrekening openen, inzien, beheren, wijzigen en opzeggen. Hierbij wordt een tegenrekening gekoppeld aan de Moneyou Zakelijke Spaarrekening. Zo kun je gemakkelijk geld overmaken van en naar de Moneyou Zakelijke Spaarrekening en de bijbehorende tegenrekening.

Persoonlijke pagina
Open je een spaarrekening bij Moneyou, dan ontvang je direct een login voor je persoonlijke pagina. Je kiest daarna zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt op elk moment je spaarrekening en de opgebouwde rente inzien. Ook kun je kosteloos tot vijf spaarrekeningen openen en eenvoudig alle bij- en afschrijvingen en jaaroverzichten downloaden en/of afdrukken.

 

Open nu een Zakelijke spaarrekening

De variabele rente is 0,05% effectief op jaarbasis. Wij bieden je liever een goede variabele rente, dan slechts tijdelijk de hoogste. Dat is wel zo eerlijk. Zodra je geld op je spaarrekening staat, ontvang je rente over het gestorte bedrag. De rente wordt elk kwartaal op je spaarrekening bijgeschreven.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

We zijn open en eerlijk over onze voorwaarden. Daarom zetten we een aantal belangrijke voorwaarden voor je op een rij:

 • Er is geen minimum inleg, wel een maximum van € 1.000.000,-
 • Je hoeft geen verplichte stortingen te doen.
 • We rekenen nergens kosten voor.
 • Je spaarrekening is direct opzegbaar.
 • Stortingen zijn meteen rentedragend.De rente wordt elk kwartaal op je rekening bijgeschreven.

Alle details weten?
Download dan de voorwaarden.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening

Sparen doe je bewust. Zo zet je als organisatie doelgericht geld opzij voor bijvoorbeeld BTW-afdracht, pensioenopbouw of een bedrijfsfeest. Heb je een Moneyou Zakelijke Spaarrekening, dan kun je voor verschillende spaardoelen een eigen rekeningnummer aanmaken. Die rekeningnummers geef je vervolgens een duidelijke naam. Zo zie je waar je voor spaart en of je al voldoende saldo hebt.

Openen met twee muisklikken
Een doelspaarrekening is heel eenvoudig te openen. Log in op je persoonlijke pagina via de website van Moneyou of de Sparen App. Met twee klikken heb je een doelspaarrekening geopend. Geef elke doelspaarrekening een naam. Je kunt kosteloos tot wel vijf doelspaarrekeningen openen.

De voordelen op een rij:

 • Tot vijf doelspaarrekeningen openen
 • Kosteloos
 • Een duidelijke omschrijving bij elk rekeningnummer
 • Sparen met variabele rente
Alles over sparen voor een doel

Sparen bij Moneyou is veilig. Lees hier meer over veilig internetbankieren.

Depositogarantiestelsel
Moneyou spaarrekeningen vallen onder de werking van het depositogarantiestelsel. Dit stelsel beschermt je (tot een maximum bedrag van €100.000,- als ABN AMRO Bank (de aanbieder van deze rekeningen) niet meer aan haar verplichtingen kan voldoen. Informatie over het depositogarantiestelsel en eventuele uitzonderingen met betrekking tot de dekking die voor u van belang kunnen zijn, vindt je op het Informatieblad depositogarantiestelsel

Heb je ook tegoeden bij ABN AMRO of ABN AMRO Mees Pierson? Dan worden deze tegoeden voor de berekening van de vergoeding via het depositogarantiestelsel bij elkaar opgeteld. Het depositogarantiestelsel geldt niet voor elke (rechts)persoon en niet voor elke vordering. Voor meer informatie verwijst Moneyou je graag naar de website van De Nederlandsche Bank.

Open nu een Zakelijke Spaarrekening
Sluiten

Inloggen