Persbericht

Moneyou nu ook beschikbaar bij De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur

Amersfoort, 30 september 2021

De Moneyou Hypotheek is vanaf nu ook af te sluiten bij De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Sinds juli van dit jaar konden adviseurs van De Hypotheker al de Moneyou Hypotheek adviseren aan hun klanten. Met de uitbreiding naar de hypotheekketens van CMIS Franchise zet Moneyou de volgende stap in de gefaseerde uitbreiding van het merk via het intermediaire kanaal.

Keuze voor intermediairs

Het overgrote deel van de Nederlanders wil graag zijn hypotheek afsluiten met advies. Moneyou heeft de ambitie om verder te groeien in de hypotheekmarkt en dan is uitbreiden naar het intermediaire kanaal een logische stap. De hypotheekverstrekker gelooft dat zij op deze manier beter in staat is om invulling te geven aan haar groeiambities.

Marcel Steenhuis, plaatsvervangend manager van Moneyou: “Met het aansluiten van de hypotheekketens van CMIS Franchise zijn we weer een stap dichterbij om voor Moneyou de landelijke dekking te vergroten. En dus klanten de keuze te geven hoe ze de Moneyou Hypotheek willen afsluiten: met advies of zelf online. Die laatste optie was er natuurlijk al en blíjft ook.”

De Moneyou Hypotheek

De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, basic hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters, doorstromers als oversluiters met een eenvoudige financieringsvraag voor hun woning. Moneyou is vooral concurrerend op hypotheken met een lange rentevastperiode, van bijvoorbeeld 20 of 30 jaar. Maar ook voor een kortere rentevastperiode kan Moneyou een aantrekkelijk aanbod doen. Kortom, Moneyou biedt een basic, value for money-hypotheek met een scherpe rente.

Keuze CMIS Franchise voor Moneyou

Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij CMIS Franchise: ‘Moneyou is een sterk merk met een betrouwbare moeder. Wij bieden onze adviseurs graag de mogelijkheid om zoveel mogelijk geldverstrekkers te vergelijken voor hun klanten. De Moneyou Hypotheek hoort thuis in hun portfolio. Zeker nu Moneyou een structurele relatie wil aangaan met het intermediair.’