Persbericht

Moneyou Hypotheek nu in volmacht bij DAK

Amersfoort, 5 juni 2024
De Moneyou Hypotheek is vanaf nu ook beschikbaar voor alle hypotheekkantoren die aangesloten zijn bij DAK Intermediairscollectief. DAK heeft daarbij een volmacht voor het beoordelen en offreren, waardoor adviseurs ook voor de Moneyou Hypotheek genieten van korte lijnen en snelle doorlooptijden.

Door deze uitbreiding is de Moneyou Hypotheek nu voor het merendeel van de hypotheekadviseurs in Nederland af te sluiten. Naast de meeste franchiseorganisaties en een aantal serviceproviders, ligt de Moneyou Hypotheek dus voortaan ook op het schap bij de leden van DAK.

Edwin Janssen, Manager relatiemanagement bij Moneyou: “We zijn heel blij met de samenwerking met de coöperatie DAK. Net zoals Moneyou streeft DAK naar efficiënte en digitale oplossingen die passen bij de verwachting van het intermediair en de klant. Met deze uitbreiding maken wij het voor de DAK-leden mogelijk om de Moneyou Hypotheek aan te bieden.”

 

Het eerste akkoord door DAK Hypotheken

De volmacht via DAK geeft aangesloten kantoren nog meer snelheid in het hypotheektraject. Zo brengen de experts van DAK Hypotheken binnen één werkdag een renteaanbod uit en wordt een compleet dossier ook binnen één werkdag beoordeeld. Dit geeft klant en adviseur snel zekerheid en kan de Moneyou Hypotheek via een soepel proces bij DAK worden geregeld.

Tim Rijvers, Algemeen directeur van DAK: “De kracht van onze onafhankelijke coöperatie is dat we continu luisteren naar de behoeftes van onze leden. Daar passen we vervolgens onze persoonlijke dienstverlening en ons aanbod op aan. Naast een snel proces en korte lijnen, is ons doel om daarbij ook te voorzien in het breedste aanbod aan hypotheekverstrekkers. We zijn daarom heel erg blij ook de Moneyou Hypotheek nu beschikbaar te stellen voor onze leden!”

 

De Moneyou Hypotheek

De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, no-nonsense hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters als doorstromers met een eenvoudige financieringsvraag. De Moneyou Hypotheek is beschikbaar via de franchiseketens De Hypotheker, Ingage, Van Bruggen Adviesgroep en Hypotheek Visie, en via serviceproviders VCN Hypotheek Service, MO.servicing en DAK Intermediairscollectief.

 

Over Moneyou

Moneyou is de hypotheekverstrekker voor mensen die net even verder kijken en de touwtjes in handen willen hebben. Bij Moneyou kiezen klanten zelf hoe ze hun hypotheek afsluiten: via een onafhankelijk adviseur of, als ze genoeg kennis hebben van hypotheken, gewoon zelf. Moneyou helpt klanten en adviseurs het slim aan te pakken, met daadkracht, helderheid en op basis van gelijkwaardigheid. Moneyou is opgericht in 2001 en 100% dochter van ABN AMRO Hypotheken Groep.

 

Over DAK

DAK Intermediairscollectief is al ruim 40 jaar hét collectief van en voor adviseurs. Samen met de leden is DAK in staat te ondernemen en de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening, die kenmerkend voor DAK is, op het gebied van verzekeringen, hypotheken en mobiliteit. Zo beschikken financieel adviseurs altijd over een passende oplossing en het beste advies voor hun klanten.

Voor meer informatie, kijk op dak.nl