Nieuws voor adviseurs

Moneyou Hypotheek nu ook via Hypotheek Visie beschikbaar

08-06-2023

De Moneyou Hypotheek is sinds medio mei ook af te sluiten via Hypotheek Visie. Met deze uitbreiding is de Moneyou Hypotheek nu nog breder beschikbaar. Het merendeel van de franchiseorganisaties en een serviceprovider hebben de Moneyou Hypotheek nu op het schap. 
Moneyou groeit in de hypotheekmarkt door een bredere dekking van haar hypotheek met onafhankelijk advies. Zo versterkt Moneyou haar positie in het intermediaire distributiekanaal.


Denise Dirven, manager van Moneyou: “We zijn heel blij met Hypotheek Visie als partner. Via de onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie kunnen nu nog meer klanten kiezen voor de Moneyou Hypotheek. Waarbij ze erop kunnen vertrouwen dat het advies past bij hun persoonlijke situatie.” 

Uriël Ballast, Chief Marketing Officer van Hypotheek Visie: "Door de samenwerking met Moneyou breidt Hypotheek Visie het aanbod aan geldverstrekkers verder uit, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We bieden hiermee voor de eenvoudigere financieringsaanvraag een oplossing bij een betrouwbare partner, waarbij we Moneyou vooral zien als een scherp geprijsde partner met eenvoudige voorwaarden en daarmee zeer geschikt voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt”.

De Moneyou Hypotheek

De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, no-nonsense hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters als doorstromers met een eenvoudige financieringsvraag. De Moneyou Hypotheek is beschikbaar via de franchiseketens De Hypotheker, De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Hypokeur, Van Bruggen Adviesgroep en Hypotheek Visie, en via serviceprovider VCN HypotheekService. 

Over Hypotheek Visie

Al meer dan 30 jaar adviseert en begeleidt Hypotheek Visie haar klanten bij het vinden van de best passende hypotheek tegen de scherpste prijs. Persoonlijke situatie is daarbij uitgangspunt, ook voor aanvullende verzekeringen en pensioenen.