Persbericht

Moneyou Hypotheek beschikbaar via VCN HypotheekService

Amersfoort, 7 juni 2022

De Moneyou Hypotheek is nu ook af te sluiten via de formules van VCN HypotheekService. Sinds de zomer van 2021 kunnen adviseurs van verschillende hypotheekketens al de Moneyou Hypotheek adviseren. Nu zet Moneyou de volgende stap in de gefaseerde uitbreiding via het intermediaire kanaal. Adviseurs die samenwerken met VCN hebben nu ook toegang tot het aanbod van Moneyou.

Keuze voor intermediairs bevestigd

Moneyou heeft de ambitie om te groeien in de hypotheekmarkt en dan is verder uitbreiden in het intermediaire kanaal een logische stap. Sinds de uitbreiding naar het intermediaire kanaal ziet Moneyou bevestigd dat veel klanten graag de Moneyou Hypotheek willen afsluiten met advies.

Denise Dirven, manager van Moneyou: “We zijn daarom erg blij met het toevoegen van VCN HypotheekService als partner. We delen de drive voor een helder en snel hypotheekproces en een supergoede klantbeleving. Door de samenwerking met VCN is de Moneyou Hypotheek via nog meer adviseurs beschikbaar. En tegelijkertijd blijven klanten de keuze houden hoe ze de Moneyou Hypotheek willen afsluiten: met advies of zelf online. Die laatste optie was er natuurlijk al en blíjft ook.”

Harrie-Jan van Nuenen, directeur van VCN HypotheekService: ”Er is op dit moment veel vraag naar leningen in lagere (LTV) risico-klassen. De Moneyou hypotheek vult deze behoefte met scherpe tarieven.”

De Moneyou Hypotheek

De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, basic hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters, doorstromers als oversluiters met een eenvoudige financieringsvraag voor hun woning. Moneyou is vooral concurrerend op hypotheken met een lange rentevastperiode, van bijvoorbeeld 20 of 30 jaar. Maar ook voor een kortere rentevastperiode kan Moneyou een aantrekkelijk aanbod doen. Kortom, Moneyou biedt een basic, value for money-hypotheek met een scherpe rente. Het vlotte aanvraagproces en de snelle verwerking worden enorm gewaardeerd door adviseurs.