Over Moneyou

Je hypotheek slim geregeld

Bij Moneyou houden we het graag overzichtelijk. Je hypotheek aanvragen doe je gewoon zelf online of via een adviseur. Kies voor de eenvoud van Moneyou.

  • Basic hypotheek
  • Scherpe rente
  • 100% dochter van ABN AMRO

Wij zijn doeners

Met onze praktische instelling houden we onze hypotheken voor jou betaalbaar en overzichtelijk.

Jij bepaalt

We vertellen je nooit wat je met je geld moet doen, maar bieden je het inzicht waarmee je je eigen keuzes maakt.

We houden het simpel

Wij gaan voor eenvoud, met een basic hypotheek en een scherpe rente. Vraag hem zelf online aan of via een onafhankelijk adviseur.

Moneyou door de jaren heen

2001: Start met hypotheken

Moneyou begint als vernieuwend online label voor hypotheken van ABN AMRO.

2008: Winnaar Gouden Spaarvarken

In 2008 worden we een zelfstandige dochteronderneming en breiden we het aanbod uit met een online spaarrekening. In datzelfde jaar winnen we het Gouden spaarvarken voor ‘best renderende spaarrekening’.

2010: Eerste aanbieder doe-het-zelf-hypotheek

Moneyou is de eerste aanbieder van de online doe-het-zelfhypotheek in Nederland. Doordat je alles zelf doet, krijg je een scherpe rente en bespaar je op advieskosten. Als eerste financiële dienstverlener in Nederland lanceert Moneyou een app waarmee je eenvoudig een spaarrekening opent en beheert. En we introduceren doelsparen: kies je doel, maak een potje aan en spaar je droom bij elkaar.

2017: Meest voordelige annuïteitenhypotheek

Zowel in 2016 als 2017 worden we beoordeeld met 5/5 sterren door onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview. Onze annuïteitenhypotheek is een van de meest voordelige in Nederland.

We introduceren de nieuwe Go app waarmee je slim al je financiële zaken regelt en altijd overzicht houdt.

2019: Moneyou een van 'World's Best Banks 2019'

Moneyou staat in de ranglijst van ‘World’s Best Banks 2019’ van het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Daarmee behoren we tot de beste financiële dienstverleners in Nederland.

2021: Moneyou Hypotheek nu ook via adviseur

Naast zelf online afsluiten, kan je nu ook de Moneyou Hypotheek aanvragen via een onafhankelijk adviseur. Moneyou stopt met sparen, betalen en lenen.

Duidelijke afspraken, heldere uitleg bij alle onderdelen, concurrerende prijzen, makkelijke website en goed te volgen onderdelen op de site.


Mitchell Wijnen
18 juni 2021

Lees meer reviews