Over Moneyou

Je hypotheek slim geregeld

Bij Moneyou houden we het graag overzichtelijk. Je hypotheek aanvragen doe je gewoon zelf online of via een adviseur. Kies voor de eenvoud van Moneyou.

  • Basic hypotheek
  • Scherpe rente
  • 100% dochter van ABN AMRO Hypotheken Groep

Wij zijn doeners

Met onze praktische instelling houden we onze hypotheken voor jou betaalbaar en overzichtelijk.

Jij bepaalt

We vertellen je nooit wat je met je geld moet doen, maar bieden je het inzicht waarmee je je eigen keuzes maakt.

We houden het simpel

Wij gaan voor eenvoud, met een basic hypotheek en een scherpe rente. Vraag hem zelf online aan of via een onafhankelijk adviseur.

Moneyou door de jaren heen

2001: Start met hypotheken

Moneyou begint als vernieuwend online label voor hypotheken van ABN AMRO.

2008: Winnaar Gouden Spaarvarken

In 2008 worden we een zelfstandige dochteronderneming en breiden we het aanbod uit met een online spaarrekening. In datzelfde jaar winnen we het Gouden spaarvarken voor ‘best renderende spaarrekening’.

2010: Lancering app

We ontwikkelen ons verder door als fintech en lanceren als eerste financiële dienstverlener een app waarmee je eenvoudig een spaarrekening opent en beheert.

2017: Meest voordelige annuïteitenhypotheek

Zowel in 2016 als 2017 worden we beoordeeld met 5/5 sterren door onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview. Onze annuïteitenhypotheek is een van de meest voordelige in Nederland.

We introduceren de nieuwe Go app waarmee je slim al je financiële zaken regelt en altijd overzicht houdt.

2019: Moneyou een van 'World's Best Banks 2019'

Moneyou staat in de ranglijst van ‘World’s Best Banks 2019’ van het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Daarmee behoren we tot de beste financiële dienstverleners in Nederland.

2021: Moneyou Hypotheek nu ook via adviseur

Naast zelf online afsluiten, kan je nu ook de Moneyou Hypotheek aanvragen via een onafhankelijk adviseur. Moneyou stopt met sparen, betalen en lenen.

“Snel, persoonlijk contact, en de enige execution only partij waar je je renteaanbod kan behouden om te gebruiken voor een ander onderpand, wanneer je het winnende bod niet was bij het eerste onderpand”


Jeroen
19 oktober 2023

Lees meer reviews