Over Moneyou

De bank, dat ben ik

Bij Moneyou regel je zelf je bankzaken

Wij geven je het inzicht, jij doet de rest

Het beheren van je geld kan soms knap lastig zijn. Moneyou wil je bankzaken zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom bieden we innovatieve producten en services die super makkelijk in gebruik zijn. We geven je in één oogopslag het overzicht, de informatie en het gemak om zelf de juiste beslissingen te nemen. Zo ben je altijd in-control.

Onze uitgangspunten

Flexibel

Bij ons geen getwijfel en getreuzel. Knopen zijn er om snel door te hakken. We staan voor creatieve en gedurfde oplossingen. We zijn snelle denkers en daarmee snelle doeners. Met onze flexibele en praktisch instelling houden we onze producten voor jou betaalbaar.

Verkennen en ontwikkelen

We zijn nieuwsgierig en blijven graag up-to-date op het gebied van FinTech. We verkennen de mogelijkheden en ontwikkelen en verbeteren onze producten continu. Zo zorgen we met slimme technieken dat het steeds eenvoudiger wordt om je bankzaken te managen.

Op ooghoogte

We vertellen je nooit wat je met je geld moet doen, maar bieden je het inzicht en de tools, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken. Denk je dat het nog beter kan? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag.

Streven naar eenvoud

Het kan altijd makkelijker. Spaarrekening openen of hypotheek afsluiten? Wij streven naar duidelijke en transparante producten die je eenvoudig online of, nog makkelijker, via je smartphone afsluit.

Regel je eigen financiën

Je weet zelf het best wat goed voor je is. Vertrouw op jezelf en regel je eigen financiën. Bij Moneyou vertellen we je nooit wat je met je geld moet doen, maar geven je het overzicht, de informatie en de mogelijkheden om zelf de juiste beslissingen te nemen.

Moneyou Betalen

Betalen

Moneyou Go is op 15 april 2021 gestopt.
Moneyou Hypotheek

Hypotheek

Sluit zelf je hypotheek af, 100% online en tegen een scherpe rente.
Moneyou Lenen

Lenen

Moneyou Lenen is per 1 juli 2021 overgegaan naar DEFAM.
Moneyou Sparen

Sparen

Moneyou Sparen is per 5 juli 2021 gestopt.

2001 Moneyou

Moneyou begint als online label voor hypotheken van ABN AMRO.

2008 Moneyou

In 2008 worden we een zelfstandige dochteronderneming en breiden we het aanbod uit met een online spaarrekening.

Gouden spaarvarken

Winnaar Gouden spaarvarken voor ‘best renderende spaarrekening’

2010 Moneyou

Als eerste financiële dienstverlener in Nederland lanceert Moneyou een app waarmee je eenvoudig een spaarrekening opent en beheert. Tegelijkertijd introduceren we doelsparen: kies je doel, maak een potje aan en spaar je droom bij elkaar.

2011 Moneyou

Moneyou is de eerste aanbieder van de online doe-het-zelfhypotheek in Nederland. Doordat je alles zelf doet, bieden we je een scherpe rente en bespaar je op advieskosten.

2014 Moneyou

Meest voordelige annuïteitenhypotheek

Zowel in 2016 als 2017 worden we beoordeeld met 5/5 sterren door onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview. Daarmee is onze  annuïteitenhypotheek één van de meest voordelige in Nederland.

2018 Moneyou

We introduceren de nieuwe Go app waarmee je slim al je financiële zaken regelt en altijd overzicht houdt.

Moneyou eindigt in de ranglijst van ‘World’s best Banks 2019’ van het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Daarmee behoren we tot de beste financiële dienstverleners in Nederland.