Service en contact

Wij helpen je graag

Neem contact met ons op of vind zelf het antwoord op je vraag.

Bel ons

Voor al je vragen over je Moneyou Hypotheek.

0800 - 666 39 93

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 21.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur

 

Veelgestelde vragen

Dat is een mogelijkheid als je overwaarde op je huis hebt, of als je huis na de verbouwing meer waard is. Kijk voor meer informatie op de pagina over verhogen. Moneyou vindt duurzaam wonen belangrijk. Heeft jouw (nieuwe) woning minimaal een geregistreerd energielabel A? Dan krijg je duurzaamheidskorting bij de start van je nieuwe rentevastperiode, of binnen 24 maanden daarna. Daarnaast kan je mogelijk meer lenen om verduurzamende maatregelen te betalen. Kijk bij energiebesparende maatregelen.

Adres- en contactgegevens aanpassen

Je e-mailadres en telefoonnummer pas je het snelst online aan.

  1. Log in op Mijn Moneyou
  2. Klik rechtsboven in het scherm op ‘Mijn accountgegevens’
  3. Door te klikken op het potloodje pas je je gegevens aan
  4. Je krijgt daarna een bevestiging van je wijziging

Heb je geen Mijn Moneyou? Je mag ons ook bellen op 0800 - 666 39 93. We leggen je dan stap voor stap uit wat je moet doen.

Een adreswijziging geef je als volgt door: stuur ons een mail of brief met daarin je adreswijziging en de reden dat je adres verandert. Mail naar hypotheken@moneyou.nl of stuur je brief naar Moneyou, Postbus 1700, 3800 BS Amersfoort. Vergeet niet om ook je leningnummer en je handtekening mee te sturen.

Als je hypotheek hierdoor in een lagere risicoklasse valt, kan je je rente laten verlagen. Stuur een mail naar hypotheken@moneyou.nl met de vraag om je risicoklasse aan te passen. Stuur de laatste WOZ-verklaring of een goedgekeurd taxatierapport mee. Deze documenten mogen niet ouder zijn dan 6 maanden.

Lees meer over het tussentijds aanpassen van je rente

Hoe weet ik of de rente wordt aangepast?

Na de beoordeling ontvang je van ons een mail. Als we je renteverlaging hebben goedgekeurd, vind je in deze mail de nieuwe rente en vanaf welke datum deze geldt. Ook als je rente niet verandert, sturen wij je hierover een mail.

Een adreswijziging geef je als volgt door: stuur ons een mail of brief met daarin je adreswijziging en de reden dat je adres verandert. Mail naar hypotheken@moneyou.nl of stuur je brief naar Moneyou, Postbus 1700, 3800 BS Amersfoort. Vergeet niet om ook je leningnummer en je handtekening mee te sturen.

Heb je een vreemde mail, sms of app ontvangen? Vermoed je dat iemand je probeert op te lichten? Geef het aan ons door. Zo help je om fraude en oplichting aan te pakken.

Stuur een screenshot van het bericht naar valse-email@moneyou.nl. Of stuur het bericht door naar: 097 - 008 101 095 en verwijder de sms of app.

Lees meer over fraude, phishing of smishing en hoe je het herkent op deze pagina.

Mail ons

hypotheken@moneyou.nl

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Postadres

Moneyou 
Postbus 1700
3800 BS Amersfoort

Fraude melden

Heb je een vreemde mail, sms of app ontvangen? Geef het aan ons door. Zo help je om fraude en oplichting aan te pakken.

Heb je een klacht?

Heb je een vervelende ervaring gehad? Dan willen wij dat graag weten. Wij doen ons best om een oplossing te vinden.