Vind het antwoord op je vraag

Zoek hieronder op trefwoord, bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Je kan gegevens delen  op elk moment stoppen door ons te bellen op 0800 - 666 39 93.
Als je je hypotheek afsluit of verhoogt via een adviseur kan je kiezen voor het direct ophalen van je gegevens bij de overheidsbronnen waar deze gegevens bekend zijn. In plaats van dat je zelf je documenten bij elkaar zoekt, geef je toestemming aan een applicatie om deze gegevens direct op te halen bij bijvoorbeeld MijnOverheid of UWV. Lees meer op moneyou.nl/brondata.

Als je bang bent dat je je rekeningen niet meer kan betalen, bel ons dan op 0800 – 666 39 93 (gratis). We hebben een speciaal team dat ervaring heeft met het begeleiden bij betalingsproblemen. Samen met jou kijken we dan naar een oplossing. We begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen, maar wacht niet te lang met bellen. Je kan ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur.

Lees meer over betalingsproblemen

Op deze pagina lees je wat de risico’s zijn van het veranderende weer voor je huis en waar je meer informatie kan vinden.
Ja dat kan. Daarvoor moet je ons toestemming geven, je leest er meer over op deze pagina .

Ja dat klopt. We willen graag veilig met je persoonlijke gegevens omgaan. Daarom vragen we je documenten te uploaden in Mijn Moneyou.

Lees er meer over.