Disclaimer  

Moneyou disclaimer

Auteursrechten

Moneyou, ook wel de rechthebbende genoemd, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en octrooien) die gaan over de informatie op deze website (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's). Wil je de inhoud van deze website overnemen of vermenigvuldigen? Zonder toestemming is dit niet toegestaan. Je kan Moneyou om toestemming vragen door ons te mailen.

Informatie op deze site - geen advies

De informatie die je op of via deze website vindt, is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden gebruikt als advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie die je op deze website vindt.

Toepassingsgebied

Deze website is voor de Nederlandse markt. Voor de website en alle overeenkomsten die via deze website worden gesloten, geldt alleen het Nederlands recht.

Verwijzingen en links

Op deze website kan, zoals door middel van hyperlinks, worden verwezen naar informatie van derden. Moneyou beoordeelt de inhoud van deze informatie niet op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. De inhoud van de websites van derden is de verantwoordelijkheid van de aanbieders van die websites.