Let op! Geld lenen kost geld! Let op! Geld lenen kost geld!

Je huis verduurzamen

Wil je verbouwen om je huis duurzamer te maken? Bij Moneyou kan je een deel van de kosten meefinancieren. En heeft je huis minimaal een geregistreerd energielabel A, dan kan je korting op je hypotheekrente krijgen.

Energiebesparende voorzieningen meefinancieren

Je wil je huis duurzamer en energiezuiniger maken. De kosten van die energiebesparende maatregelen kan je met eigen geld betalen. Dat is vaak de voordeligste optie. Wil of kan je dat niet? Dan kan je tot 6% extra lenen bij je Moneyou Hypotheek.

Subsidies en regelingen

Je kan soms subsidie krijgen voor bijvoorbeeld een warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, of biomassaketel. In de Energiesubsidiewijzer zie je welke subsidies en leningen er in jouw gemeente of provincie zijn.

Korting op je hypotheekrente

Koop je een huis met minimaal een geregistreerd energielabel A? Of een nieuwbouw- of vernieuwbouwwoning? Dan betaal je een lagere rente dankzij onze duurzaamheidskorting.

Waarom een Moneyou Hypotheek?

Bij Moneyou houden we het graag overzichtelijk. Met een basic hypotheek en een scherpe rente.

 

  • AnnuĂŻtair, aflosvrij of een combinatie
  • Ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • Overbruggingslening mogelijk

Moneyou heeft al onze verwachtingen overtroffen. De begeleiding is to-the-point en snel. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en professionaliteit van onze begeleider Tom, die onvermijdelijke plooitjes in een complex proces effectief en efficient wegstreek. Aanrader!


Merijn
29 september 2021

Lees meer reviews