Let op! Geld lenen kost geld! Let op! Geld lenen kost geld!

Je huis verduurzamen

Wil je verbouwen om je huis duurzamer te maken? Bij Moneyou kan je een deel van de kosten meefinancieren. En heeft je huis minimaal een geregistreerd energielabel A, dan kan je korting op je hypotheekrente krijgen.

Energiebesparende voorzieningen meefinancieren

Je wil je huis duurzamer en energiezuiniger maken. De kosten van die energiebesparende maatregelen kan je met eigen geld betalen. Dat is vaak de voordeligste optie. Wil of kan je dat niet? Dan kan je tot 6% extra lenen bij je Moneyou Hypotheek.

Subsidies en regelingen


Je kan soms subsidie krijgen voor bijvoorbeeld een warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, of biomassaketel. In de Energiesubsidiewijzer zie je welke subsidies en leningen er in jouw gemeente of provincie zijn.

Korting op je hypotheekrente


Koop je een huis met minimaal een geregistreerd energielabel A? Of een nieuwbouw- of vernieuwbouwwoning? Dan betaal je een lagere rente dankzij onze duurzaamheidskorting.

Waarom een Moneyou Hypotheek?

Bij Moneyou houden we het graag overzichtelijk. Met een basic hypotheek en een scherpe rente.

 

  • Annuïtair, aflosvrij of een combinatie
  • Ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
  • Overbruggingslening mogelijk

Klimaatrisico’s en je woning

Het klimaat verandert. Nederland heeft steeds vaker te maken met extreem weer. En dat zorgt op steeds meer plekken voor meer kans op schade; ook aan huizen en de grond waarop huizen staan. Lees meer over wat dat kan betekenen voor je huis en waar je meer informatie kan vinden.

“Snel, persoonlijk contact, en de enige execution only partij waar je je renteaanbod kan behouden om te gebruiken voor een ander onderpand, wanneer je het winnende bod niet was bij het eerste onderpand”


Jeroen
19 oktober 2023

Lees meer reviews