Calcasa Only rapport

Heb je al een Moneyou Hypotheek en wil je die aanpassen? In sommige situaties heb je dan alleen een Calcasa Only rapport nodig.

Iets voor jou?

Je kan je hypotheek in sommige situaties aanpassen met een Calcasa Only rapport als je een bestaande woning of een bestaand appartement met een actieve Vereniging van Eigenaren hebt. Je kan een Calcasa Only rapport niet gebruiken voor nieuwbouwwoningen. Daarnaast gelden de volgende regels om gebruik te kunnen maken van een Calcasa Only rapport:

 

  • De hypotheek is lager dan 90% van de woningwaarde
  • Je woont zelf in het huis waar de hypotheek voor is
  • De totale hypotheek is lager dan €750.000
  • Calcasa heeft genoeg gegevens om de woningwaarde te bepalen

Direct aanvragen

  • De waarde van je woning op dit moment
  • Direct in je mailbox
  • €24,95 via iDeal

Wanneer Calcasa Only?

Een Calcasa Only rapport is meestal voldoende bij het omzetten van je hypotheekvorm, verlengen van de looptijd van een leningdeel, een overbruggingslening of het aanpassen van je risico-opslag.

 

Wanneer niet?
Bij aanvraag nieuwe hypotheek of het verhogen van de hypotheek is een Calcasa Only rapport niet voldoende. Dan hebben we een taxatierapport van je nodig.

Goed om te weten

Om een nauwkeurige modelmatige waardebepaling te kunnen geven, moeten er genoeg recent verkochte, vergelijkbare woningen zijn. Wanneer dit niet het geval is kan Calcasa geen nauwkeurige waardebepaling geven.

Meer informatie

Wat als ik het niet eens ben met de Calcasa-waarde?
Als je het niet eens bent met de waardebepaling door Calcasa, kan je altijd zelf een gevalideerd taxatierapport aanleveren. Heb je hulp nodig met het aanvragen van een taxatierapport? Maak dan gebruik van onze taxatieservice.

Heb je een vraag over Calcasa?
Neem dan contact met ons op.