Moneyou
3.6/ 5 (381 reviews)

Meer informatie over de Moneyou Hypotheek

De aanvullende informatie op een rij

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing. Je gaat immers voor lange tijd een financiële verplichting aan. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Daarom hebben we alle belangrijke aanvullende informatie over hypotheken voor je op een rij gezet.

Seperator

Criteria documenten

Als je een hypotheek aanvraagt bij Moneyou, ontvang je van ons eerst een renteaanbod. Nadat je dit renteaanbod hebt geaccepteerd, vragen we je om  een aantal documenten aan te leveren. Aan de hand van deze documenten beoordelen we of we je een hypotheekofferte verstrekken. De documenten die we van je nodig hebben, staan vermeld bij het renteaanbod. Deze moeten voldoen aan een aantal criteria.

Lees meer

Moneyou Mijn Hypotheek

In de Moneyou Mijn Hypotheek omgeving is het mogelijk om je gegevens te raadplegen en te wijzigen.

  • Heb je een renteaanbod aangevraagd en wil je de status volgen, of heb je al een Moneyou hypotheek? Log dan in op Mijn Hypotheek.
  • Heb je al een Moneyou hypotheek, maar nog geen account? Maak dan hier je account aan.
  • Ben je bezig met een aanvraag bij Moneyou maar heb je nog geen renteaanbod aangevraagd? Log dan in op Mijn Hypotheekaanvraag
Inloggen

Hypotheekofferte verlengen

Loopt je hypotheekofferte af maar heb je meer tijd nodig voordat je naar de notaris kunt? En wil je langer gebruik maken van de rente en voorwaarden die in je offerte staan? Dan kun je de hypotheekofferte één keer met maximaal 3 maanden verlengen. Let op, aan het verlengen van de offerte zijn kosten verbonden.

Lees meer

Seperator

Taxatieservice

Bij de aankoop van je huis moet je op zoek naar een notaris en taxateur. Voor een taxatie kun je bij Moneyou terecht. Wij hebben namelijk een taxatieservice.

Lees meer

Overbruggingslening

Heb je een nieuwe woning gekocht, maar je oude huis nog niet verkocht? Met een Moneyou overbruggingslening kun je een (deel van) de overwaarde van je oude huis alvast lenen voor je nieuwe hypotheek.

Lees meer

Bouwdepot

Als je wilt verbouwen, kun je het bedrag dat je hiervoor nodig hebt meenemen in je hypotheek. Dit bedrag stort Moneyou op een speciale rekening: het bouwdepot.

Lees meer

Seperator

Nationale Hypotheek Garantie

Sluit je een hypotheek af tot € 265.000? Dan is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) een veilige manier om je hypotheek te financieren.

Lees meer

Ockto

Om het invullen van je hypotheekaanvraag eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van Ockto. Met Ockto verzamel je online je gegevens bij verschillende overheidssites.

Lees meer

Voorwaarden en formulieren

Ben je op zoek naar de voorwaarden van de Moneyou Hypotheek? Of wil je formulieren downloaden die je nodig hebt bij je hypotheekaanvraag of het wijzigen daarvan? Je vindt ze allemaal bij elkaar.

Lees meer
Sluiten

Inloggen